PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uçan Otel 2008 yazında hizmete giriyor

v@npir817
02-05-2008, 10:37 AM
Fransızlar'ın uçan oteli göz kamaştırıyor. Tasarımcı Jean Massaud'un Manned Cloud adını verdiği zeplin, bin 700 metrekare alana sahip ve 60 odalı.
Yaz aylarında hizmete girecek otelde tüm odalar 2020'ye kadar dolu.

Uçan otelle 3 günde devr-i alem
Fransızlar'ın yaptığı uçan otel, müşterilerine 3 günde muhteşem bir dünya turu yaşatmaya hazırlanıyor. Tasarımcı Jean Massaud'un Manned Cloud adını verdiği zeplin bin 700 metrekare ve 60 odalı. İçinde kütüphane, restoran, bar, spor salonu ve havuzu bulunan uçan otel, 2008 yazında hizmete girecek. Ancak tüm odalar 2020'ye kadar dolu.

ReD_RoSe
02-05-2008, 02:14 PM
2020 ye kadar bakalım yaşıycakmılar bence saçma ya 2020 ye rezerve etmek

göksu
02-05-2008, 08:04 PM
valla bu iş inşallah nazara gelip titanic gibi sonuç göstermez.allah korusun ayrıca redroseyede katılıyorum.paylaşım için tşk

Majestic
02-05-2008, 09:14 PM
hahahaha ben de replerimi napsam diye düşünüyordum, zepline 2021 yılına rezerve yaptırayım bari tatilin keyfini çıkarırım uçmak güzeldir :8:

EmPeRrOr_18
02-05-2008, 09:31 PM
bencede saçma hadi o uçan otel yere çakılırsa nolacak 2020 yılına çıkacağı ne malum??????????

v@npir817
02-05-2008, 11:46 PM
Arkadaşlar turizim farlı birşeydir şimdi.Şimdi Herkez istanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı nı biliyordur bir araştırma yapın 2000 bileme kaca kadar doludur. Hep rezervasyonlar.Bu bir taktiksel teşfik.İnsanlarda merak uyandırma gibi birşey.
Mesala ben bir turizim işletmesinde calışıyorum Sezon başında calıştığım işletmede kii Tüm alacarte restoranların rezervasyonu doludur sezon sonuna kadar.
Biz daha müşteri gelmeden hangi gün Ne zaman Hangi restoranda yemek yiğeceğini biliyoruz.Bu tabi yüzde yüz değil yüzde seksen beş filan.
Aslında bizim rezerfasyonlar dolu değil.
Sadece müşterileri extıraya teşfik ediyoruz.Günü birlik gelen müşterilerde bu bir mererak uyandırıyor.Ve rezervasyon yaptırmak istiyorlar.
Tabi Bizde müşteri yi kırmamak için Sizin için bir şeyler yapabileceğimizi söylüyoruz formalite içabı bir kac telefon acılıyor.Biraz pahalı satıyoruz masayı.
"2020 ye kadar dolu" demişler bu bir teşfik planı.Şimdi Bill gates gitse bu ucak otele bassa parayı gidemezmi gider rezerfasyona gerek yok.

Bir örnek daha vereyim: Birde Avrupalı en az 1 yıl onceden ne zaman nereye gideceğine kalar veriyor.Bu insanların yaşamayı cok iyi planlıyorlar
Ben yarın ne yapacağımı bilmiyorum.Allahın Damimarkalısı ben sene ye şu tarihte geleceğim diyor ve geliyor.
Biz Türkler plan yapmıyoruz kolay kolay uzun vadeli.
Herşeyi dakik yaşıyoruz.Umarım Sacmalamamışımdır.
Yorumlar içinde Teşekkürler