Bilindiği gibi bu aralar herkes birinin msn'nini katletmek istior işte söliceğim yöntem %100 denenmiş ve onaylanmıştır...Birza kabiliyet işi o kadar sakın zannetmeyin zor bişi olacağını deil...
dosyayı indir içindeki e-kartı not defterinde açıoruz sonra ctrl+f yapıoruz ve "@" aratıoruz burda yazılı olan mail adresinin @işaretini buluyo buldugu yerdeki mail adresni kendi mail adresimiz ile degiştiriyoruz mailini yazıosun kaydetip çıkıosun sonra mail yoluyla arkadaşına gönderiosun dosyayı açtığı zaman html dosyası cıkıor artık şimdi bi yalan bulup yedirmenin zamanı....
normal hotmail oturum açma ekranı gelior mailini şifresini girdimi olay bitti demektir 3 saniye sonra sana mail geliior konu yazan yerde şifre...zaten html dosyasını alan kişi oturumu açtıktan sonra e-kart sitesi açılıo ...... , yeni ii yedirme şekliii.......
bu arkadaşlar rapidden dosya indirmeyi bilmiyenler için ekledim bilenlerde bu linkten indirsinler çunku burası daha guzel site hem turkçe hemde beklemek yok tek tıkla dosya inmeye başlıyo
@ arat derken açtıktan sonra bu yazıyı bul xxxx@hotmail.com bunu bulunca sil ve kendi hotmail adresini buraya yaz okadar bunda anlamayacak bişe yok çok basit..
Ben su kismi anlayamadim..Yardimci olursan sevinirim :)
dosyayı indir içindeki e-kartı not defterinde açıoruz sonra ctrl+f yapıoruz ve "@" aratıoruz
Hangi dosyayi indiriyim?yardim edersen super olur..Simdiden thanks