Go Back   msn resimleri, kız msn adresleri, Tatil Yerleri, Travel Guide, Hotels, Oteller, msn yamaları > SPOR > Futbol > BEŞİKTAŞ
Nickiniz:
Şifreniz:

Seçenekler Stil

Standart Nouma'dan Zidane'a destek
Alt 07-22-2006, 12:04 PM   #1
eagle_kartal
Süper Üye

eagle_kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik numarası: 506
Tecrübe Puanı: 256eagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond reputeeagle_kartal has a reputation beyond repute
Nouma'dan Zidane'a destek
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, yıllar sonra tekrar BJK İnönü Stadı'na çıkarak eski günleri tekrar yaşadığına hala inanamadığını söyledi. Tayfur Havutçu'nun jübilesinde oynanan gösteri maçında eski takım arkadaşlarıyla birlikte tekrar siyah-beyazlı formayı giyen ve karşılaşmanın tek golünü atan Fransız futbolcu, hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını ifade etti. İHA'ya açıklamalarda bulunan Nouma, "İnönü Stadı'na 3 yıl aradan sonra tekrar çıkmak inanılmaz bir şeydi. Bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. Eski günleri tekrar yaşamak, çok güzel bir duygu" dedi.
İçindeki Beşiktaş aşkının hiç bitmeyeceğini kaydeden Fransız futbolcu, "Beşiktaş'tan ayrıldım ama benim ruhum burada. Gölgem, sonsuza kadar burada olacak. Beşiktaş ile ilgili haberleri çok fazla takip etmiyorum. Çünkü, ben olmadığım için Beşiktaş ile ilgili haberleri okurken, inciniyorum, üzülüyorum. Ara sıra eski takım arkadaşım Bayram Bektaş'tan bilgiler alıyorum. Kulübümü, taraftarları çok seviyorum. Özellikle de Çarşı Grubu her zaman kalbimde. Beşiktaş'a geldiğim ilk günden itibaren onlar beni sevdi. Ben de onları çok sevdim. Herşey çok iyi gitti. Futbolcular olarak biz bir kere transfer oluruz. Aynı takıma, belki 2. kez transfer şansı bulunuz ama sonuçta gelip geçiciyiz. Futbolcuların yeri herzaman dolar. Birisi gider, başkası gelir" diyerek kendi yerinin de dolacağını ifade etti.

Beşiktaş'ın eski futbolcuları Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Tamer Tuna ve Ahmet Yıldırım'ın Etimesgut Şekerspor'a gitmesiyle ilgili olarak da Nouma, "2. Lig'e gitmek onların kararı. Arkadaşlık için futbol oynayıp, o takımı önce Lig A'ya sonra da Süper Lig'e çıkarabilirlerse ne mutlu onlara. Çünkü, o şehir ve kulüp onlardan çok şey bekliyor" dedi.

Pascal Nouma, vatandaşı Zinedine Zidane'ın Dünya Kupası finalinde Materazzi'ye kafa atmasını da, "Sonuçta o da bir insan. Herkesin kendisini ifade etme şekli vardır. O da öyle yaptı. Kendine göre haklı veya haksız. Ne olursa olsun, yaptığı hareket onun dünyanın en iyi futbolcusu olmasını engellemez" şeklinde konuştu.

Offline   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-22-2006, 12:13 PM   #2
EmReSaRi
Üye

EmReSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik numarası: 816
Tecrübe Puanı: 153EmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond reputeEmReSaRi has a reputation beyond repute
Paylaşımın İçin Saol

RaDYo MuLTi
[Yalnız Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kaydolmak İçin Tıklayınız...]

Alt 07-22-2006, 12:21 PM   #3
samed
Süper Üye

samed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik numarası: 4615
Tecrübe Puanı: 237samed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond reputesamed has a reputation beyond repute
paylaştığın için saol

Alt 07-22-2006, 01:37 PM   #4
burock
Süper Üye

burock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik numarası: 4514
Tecrübe Puanı: 169burock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond reputeburock has a reputation beyond repute
paylaşım için saolss

Alt 07-22-2006, 01:55 PM   #5
dragon_47
Banned

dragon_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik numarası: 4709
Tecrübe Puanı: 0dragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond reputedragon_47 has a reputation beyond repute
saolasın kardeş

Alt 07-22-2006, 04:10 PM   #6
by_nowitzki
Süper Üye

by_nowitzki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik numarası: 4629
Tecrübe Puanı: 145by_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud ofby_nowitzki has much to be proud of
paylaşım için teşekkürler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil